Maksimer salgsresultatene med innovative, effektive teknikker & AI.

Med Mygo tar vi din bedrift til neste nivå. Vi bruker avanserte AI-drevne landingssider, målrettet annonsering og effektiv møtebooking for å hjelpe deg med å vokse. Velkommen til Mygo - din partner for vekst og salgssuksess!

Uforpliktende samtale • 15 min
Image Description

Mygo: Øk veksten din med oss

Vi tar bort markedsførings-puslespillet, slik at du kan fokusere på det viktigste - din bedrifts suksess.

Hvorfor velge Mygo?

Oppdag kraften av innovative markedsføringsstrategier og datadrevne løsninger med Mygo. Vi gir deg nøklene til økt salg og bedre forretningsresultater på en kostnadseffektiv måte.

Lavere kostnader

Effektiviser markedsføringsbudsjettet ditt med våre AI-drevne løsninger, designet for å maksimere avkastningen og minimere kostnadene.

Høyere konverteringsrater

Nyt høyere konverteringsrater med målrettede, datastyrte kampanjer som treffer din målgruppe på riktig sted og tid.

Tidsbesparelse

Fokuser på det du gjør best, og la oss ta hånd om markedsføringen. Spar tid ved å automatisere prosessene med AI-drevne verktøy.

Eksperthjelp på veien til suksess

Dra nytte av vårt team av erfarne markedsførings- og salgseksperter som vil guide deg gjennom hvert trinn på veien til vekst og suksess.

Hvordan fungerer det?

Image Description

Hvem det fungerer for

Enten du er en oppstart i vekstfasen, et etablert selskap som ser etter nye markedsføringsstrategier, eller et B2B-firma som ønsker å øke salget, kan Mygo gi deg den støtten du trenger.

Oppstart og SMBs

Hvis du er i en oppstartsfase eller vekstfase og har et produkt eller en tjeneste som skiller seg ut i markedet, kan vi hjelpe deg med å nå ut til flere kunder og øke salget.

B2B Selskaper

Hvis du selger til andre bedrifter og søker mer effektive måter å nå beslutningstakere på, kan våre AI-drevne løsninger kutte gjennom støyen og få meldingen din hørt.

Tjenesteytende og Konsulentfirmaer

Hvis du tilbyr profesjonelle tjenester eller konsulentarbeid, kan vi hjelpe deg med å demonstrere din ekspertise og tiltrekke ideelle klienter.

Softwarebedrifter

Hvis du selger software, kan vi hjelpe deg å skape engasjerende og overbevisende kampanjer som fremhever funksjonene, fordelene og verdien din løsning gir.

La oss forme fremtiden for din bedrift sammen

HVA VÅRE KUNDER SIER

Med hjelp fra Mygo har salget vårt økt dramatisk. Fantastisk tjeneste!

Kimhye Kristine Iversen
Daglig leder

Tradisjonelle metoder VS Mygo's moderne tilnærming

Se forskjellen selv og ta steget inn i fremtiden av B2B-markedsføring

Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Uforpliktende samtale • 15 min
office content 1
office content 2

No cure, no pay...

Vårt hovedmål er å sørge for at implementeringen av vårt salgssystem i din virksomhet er så problemfri, smidig og produktiv som mulig. Hvis det virker, er alle tilfredse. Hvis det ikke fungerer for deg, så er det ingen kostnader for deg.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Vanlige spørsmål om vår bedrift og tjenester

Hva er Mygo og hva kan det gjøre for min bedrift?

Mygo er en plattform som hjelper mindre bedrifter i oppstart eller vekstfasen med å vokse. Vi tilbyr avansert AI-drevet annonsering, målrettet møtebooking og effektivt telefonsalg for å hjelpe deg med å øke salg og konverteringer. Vi tar oss av markedsføringen, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet

Hvordan skiller Mygo seg fra andre markedsføringsløsninger?

Mygo skiller seg ved å bruke avansert AI-teknologi for å optimalisere kundereisen og minimere kostnadene samtidig som de øker konverteringene. Vi har spesialisert oss på å nå beslutningstakerne i målbedriftene og hjelper deg med å transformere potensialet til faktisk vekst

Hvordan fungerer telefonsalgsdelen av Mygo?

Mygo tilbyr effektivt telefonsalg ved å legge til rette for at våre erfarne selgere tar kontakt med potensielle kunder på dine vegne. Vi hjelper deg med å kvalifisere leads, følge opp og avtale møter, slik at du kan fokusere på å selge til interesserte bedrifter

Hvordan kan jeg komme i gang med Mygo?

Det er enkelt å komme i gang med Mygo! Book en samtale med oss, så vil en av våre eksperter ta kontakt med deg. Vi vil diskutere dine behov og målsettinger, og skreddersy en løsning spesifikt for din bedrift

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss når som helst! Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg

Adresse

Fornebuveien 84, 1366 Lysaker

Send oss en epost

hei@mygo.no

Ring oss

+47 40122042